GÜNCEL

Yiğit BULUT : HER alanda “SİNSİLERİ” not etmeye devam!

Tarih
12 Şubat 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Yiğit Bulut
 Birileri yabancı TV’lerde çıkıp ülkesi aleyhine “kara propaganda “ yapıyor…Gözden kaçırdık mı! ASLA!

Birileri ısrarla varlıklarını yurtdışına taşımaya devam ederken, sistematik olarak da “milliyiz” mesajı vermeye çalışıyor! YEDİK Mİ! ASLA!

Birileri inatla devam ediyor; “büyüme % 4-5’i geçemez, 2018’de ekonomi yavaşlar”…HALA ONLARI KEŞFETMEDİK SANIYORLAR ! ETTİK Mİ ! ÇOK UZUN SÜREDİR!

Bunları söyleyenler “muhalefet” tarafında falan da değil, YANIMIZDA DURMAKTA ISRAR EDİP, her alanda ARKADAN VURMAK İÇİN FIRSAT BEKLEYENLER TOPLULUĞUNUN ÜYELERİ… “BİRİLERİ” !

Cumhurbaşkanımızın bir süre önce söylediği şu cümleler ile tarif ettiği kişiler ve bağlantıları; “husumet kervanına bizim dava arkadaşlarımızın da bir kısmı nasıl katılıyor, birilerinin zil takıp oynamalarına vesile oldukları için yazıklar olsun”…

Sevgili dostlar, bunların kim oldukları aslında “KİMSE OLAMADIKLARI” GÜN KADAR AŞİKAR, bu “kişilerden” daha doğrusu “kişiliksizlerden” her alanda, her makamda olabilir. AMA GELDİĞİMİZ NOKTADA BUNLAR İÇİN “DEŞİFRE” OLMA zamanı VE SİNSİLER için “YOLUN SONU” GÖRÜNDÜ! MİLLET GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRDÜ, GÖRECEK!

Bu adamlar yeni de ortaya çıkmadı. 16 Nisan’da da “EVET” demediler DAHA DA İLERİ TAŞIYAYIM; bence “15 Temmuz çıkışları da” İÇTEN VE GERÇEK değildi! BAŞKA BİR AJANDALARI VARDI!

Sevgili dostlar, bundan aylar yukarıdaki başlıkla bir yazı kaleme almış ve BÜYÜMENİN HIZLANACAĞINI analiz etmiştik…Büyüme daha da düşer diyenler TV ekranlarını kapladılar ve “Büyüyemeyiz” korosu açığa çıktı! BU KORONUN SOLİSTLERİNİN BAZILARI HALA çeşitli alanlarda GÖREVDE BİLE OLABİLİR!

Sonuç 1: Büyüdük, hızlandık hatta Türkiye daha da büyük bir hızla yeni bir BÜYÜME dalgasını yakalamak üzere ilerliyor,

Sonuç 2: HEP AYNI “SİNSİLER” MİLLET İLE BİRLİKTE GÖRÜNÜP KÜRESEL VE YEREL “YERLEŞİK DÜZEN” İLE İŞ TUTMAK İÇİN FIRSAT KOLLUYORLAR ! YAPIYORLAR DA NE OLUYOR ! SON 14 YILDIR HER VİRAJDA DÖKÜLÜYORLAR!

Son söz : Yeni bir büyüme dalgası ortaya çıkıyor ve bu dalga her değeri önümüzdeki 10-13 yıl içinde 3 katına taşıyacak. Bu dalgaya katılanlar aynı oranda büyürken, kaçanlar VE “SİNSİCE MİLLET TÖKEZLESİN” diye bekleyenler YENİ TÜRKİYE’nin büyük fırsatlarından uzak kalacak ve ülkelerine sırt dönmelerini tarih yazacak! 2018-2019 DÖNEMİ “SİNSİLER” için son viraj olacak!

Star
12 Şubat 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;