GÜNCEL

Tuğrul Selmanoğlu : Vatansızlar

Tarih
16 Ağustos 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Tuğrul Selmanoğlu

Vatansız olanların kaybedecek bir vatanı yoktur. Vatansız olanlar için yaşadıkları ülkenin başına gelen musibetler sadece yersiz eleştirilerine malzeme yapabilecekleri bir olgudur.

Bu vatansızların sosyal medya hesaplarını takip edin, vatanımıza uygulanan bu operasyondan nasıl da memnun olduklarını göreceksiniz. Kinayeli sözlerle nasıl da olmayan yüreklerini soğutmaya çalıştığını göreceksiniz.

“Üretmezseniz böyle olur!” diyorlar sırıtarak, sanki 1923’ten itibaren ülkenin sanayileşmesini biz planlamışız gibi...

İkinci Dünya Savaşı’ndan bir enkaz olarak çıkan Almanya'nın sanayileştiği dönemde Türkiye’yi CHP yönetiyordu.

İkinci Dünya Savaşı’nda iki tane atom bombası yiyen Japonya’nın teknoloji devi olma yoluna çıktığında bizim Cumhurbaşkanımızım adı Recep Tayyip Erdoğan değil İsmet İnönü’ydü.
Vecihi Hürkuş’un Milli Uçak Projesi’ni toprağa gömen İnönü vardı devletin başında. Gümüş Motor’un üretmeye çalıştığı Devrim arabasını engellemek için bin türlü entrika çevirip ölü doğmasına sebep olan CHP zihniyeti vardı iktidarda.

Cumhuriyet’in kurucusu CHP'nin açtığı fabrika sayısı, aynı dönemde Yunanistan’da açılan fabrikanın dörtte biri kadar, İtalya’da açılan fabrikanın yirmi beşte biri kadar… Bizi Birinci Dünya Savaşı’ndan mağlubiyetle çıkan Almanya ve Japonya ile kıyaslamak bile istemiyorum...

Ülkemizde kurulan fabrikalar da fabrika değil hani, şeker, sigara, havagazı... Elle tutulur bir Karabük Demir Çelik var onu da 15 sene öncesinde zorla ülkeden çıkardığımız İngiliz’e ihale edip kurdurmuşlar.

AK Parti son 16 yılda krizden devraldığı Türkiye’de 104 yeni Organize Sanayi Bölgesi açtı, 16 yılda ekonomik değerler ele alındığında Türkiye’ye bir Türkiye daha ekledi.

Bugün eğer sanayileşmemizi tamamlayamamışsak bunun sorumluluğu AK Parti’de değil, ülkeyi sanayileştireceği yerde, ülkeye şapka ve papyon getiren sakat zihniyet yüzündendir. Bugün eğer muasır medeniyetlerin hala arkasından tökezleye tökezleye gidiyorsak, bunun sebebi AK Parti değil, bilimle uğraşacağına insanların dini ile uğraşan kahpe zihniyet yüzündendir.

Benim vatanımın evlatları, bizim girmediğimiz İkinci Dünya Savaşı’ndan enkaz olarak çıkmış Almanya’ya köle olarak gönderildiğinde Recep Tayyip Erdoğan 4 yaşındaydı, AK Parti’nin kurulmasına 40 yıl vardı...

Hepimiz aynı gemideyiz dediğimizde, vatanının içinde bulunduğu zor durumdan keyif alıp #aynıgemidedeğiliz diye tweet atanlar, vatansızdır.

Ve bu vatansızlar şunu iyi bilmeli:

Vatan bugün bu durumdaysa, bu vatansızların yüzünden bu durumdadır...

Hocanın fil hikâyesi

Bir de “Vatanım da vatanım” deyip etrafındaki vatansızları bir anda fark edenler var tabii…

“AK Parti ne yaparsa kötüdür” onlar için… Fakat içlerinden biri fark edince bu vatansızları iş döndü mü hocanın fil hikâyesine… Bi baktı ki arkada kimseler yok. Olmadı, olmayacaklarda…

Sana da geçmiş olsun Nihat Genç içlerinde en yüreklisi senmişsin. Muhalefet yapma değil aynı safta durma zamanı olduğunu görmeleri için belki bunu senden duymaları daha evladır ne diyelim…

Biz vatanını seven herkesle aynı saftayız, geçmiş olsun vatansızlara, geçerse tabii…

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Leyla

    17 Ağustos 2018 10:44
    1 0
    Allah her daim vatanımızı milletimizi bayrağımızı ve en başta imanımızı güçlendirsin vatan bayrak sevgisi imandandır ey vatansızlar artık iman kısmını bir düşünün bence selam ve dua ile hayırlı cumalar amin
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;