GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz!

Tarih
04 Ağustos 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Sam Amca’sının PKK’sı; en başından beri bebek katilidir, anaların can düşmanıdır. Yüksekova’da on bir aylık bebek Bedirhan Mustafa ile annesi Nurcan’ı hunharca katlettiler.

Astsubayımız Serkan’ın eşi ile evladının intikamları ziyadesiyle alınmalıdır!

Masumların kanları; PKK’lı teröristlerle birlikte içerideki ve dışarıdaki bilumum terör sevicilerin de ellerindedir…

HDPKK’dan, bu Terör Partisi’ne bütün hücreleriyle koltuk çıkan CHP’ye; Terör Devletleri ABD-İsrail tandeminden AB’ye (Avrupa Terör Birliği) kadar “alayından” bahsediyoruz!

*

Haydut Devlet ABD, PKK terör örgütünü silahlandırmaya, desteklemeye ve dahi “yönetmeye” devam ediyor…

Hani, YPG/PKK Menbiç’ten çekilecekti?

Sahi, ne oldu; şu ABD ile yapılan anlaşmaya?!

Temmuz’un ilk haftasından itibaren medyamızda atılan “YPG, Menbiç’ten çekiliyor” başlıklarının gerçeği yansıtmadığı çok çabuk anlaşıldı…

“YPG/PKK’lı teröristlerin, 4 Temmuz 2018’den itibaren Menbiç’ten çekilmesi” hususunda varılan anlaşmayı “kabul eden” ABD, şimdiye kadar hiçbir girişimde bulunmadı, kılını dahi kıpırdatmadı…

Ezcümle, Menbiç Anlaşması uygulanmıyor!

ABD, bir kere daha vaadini tutmuyor. Ne zaman, tuttular ki? Hiçbir zaman! ABD’nin “sözlerine” güvenerek diplomasi yapılırsa, her defasında netice menfi olur: Aldatılırsınız!

Asla unutmayalım…

Yüksekova’daki masumları katleden PKK’lı teröristler de Menbiç’teki veya Suriye’nin kuzeyindeki YPG’liler de; örgütün Kuzey Irak’taki teröristleri de aynı zamanda Amerikan Terör Devleti’nin askeridir!

*

Haziran ayının son haftasında Türkiye’ye gelen ve “rahip maskeli” CIA ajanı Andrew Brunson’ı cezaevinde ziyaret eden Amerikalı iki senatör Lindsey Graham ile Jeanne Shaheen’in 2 Temmuz günü “Menbiç’te ortaya çıktıklarını” tam da burada hatırlayalım!

*

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe kalkışmasında “işin içinde yer alan” Ajan Brunson’la ilgili son gelişmelerle devam edelim…

“Hem Suçlu, Hem Güçlü!” vaziyetindeki Amerikan Devleti, kahpelikte el artırıyor!

“İnanç Adamı” yahut “Rahip” dedikleri kaşar ajanlarının serbest bırakılmamasını gerekçe gösterip “İçişleri Bakanı Soylu ile Adalet Bakanı Gül hakkında yaptırım kararı” aldılar!

Ankara ise mütekabiliyet gereği buna karşılık vereceğini duyurdu…

Amerikan Devleti’ne yönelik haklı tepkiler, asla “sözde kalmamalıdır” ve özellikle son günlerdeki lafları, tehditleri, saldırıları onlara “hak ettikleri ölçüde” yedirilmelidir!

ABD (İsrail ile birlikte) Bağımsız Müslüman Türkiye’nin azılı düşmanıdır; güvenliğimiz ve de varlığımız için en büyük tehdittir. Artık şu “dostluk” yalanlarına, “stratejik müttefiklik” hikâyelerine bir son verilmelidir!

“Stratejik düşmanlıklarının zirvesine çıktılar” yahu!

*

Bu sütunda defalarca “İncirlik Üssü kapatılmalıdır” diye yazdık: Gecikmiş olsa da; 15 Temmuz 2016’dan hemen sonra “darbe girişimine yardım/yataklık yaptığı için” kapatılmalıydı; kapatılmadı, yanlış oldu. Hiç değilse, şu son kahpeliklerinin ardından İncirlik Üssü için “kapatma kararı” alınmalıdır!

ABD/CIA’in, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasında piyonu FETÖ ile birlikte yer aldığının kapı gibi kanıtları da- muhakkak kamuoyu ile paylaşılmalıdır!

ABD, 15 Temmuz’da cürmümeşhut halinde yakalanmıştır. Bütün kozlar Ankara’nın elindedir: Ne var ki, tepkiler “yapılan açıklamalarla” sınırlı kalıyor. Yaptırım uygulamak Ankara’nın hakkıdır. Oysa; Pişkin ABD’nin yaptırım tehditlerine muhatap oluyoruz!

ABD Başkan Yardımcısı Pence “Yaptırımlar, Brunson serbest kalana kadar devam edecek” diye yeni bir açıklama yaptı!

Daha önce yazdık: Mahkeme’nin, 18 Temmuz’da Andrew Brunson’ın tutukluluğunun devam etmesi kararından birkaç gün sonra “ev hapsine alınmasına” karar vermesi, fevkalade yanlış olmuştur.

Washington, bu karardan “cesaret alarak” küstahlığını ve tehditlerini sürdürüyor: “Taviz kopardık, devamını getirelim; yeni tehditler ve şantajlarla Brunson’ı serbest bıraktıralım!” şeklinde düşündükleri anlaşılıyor!

Şayet, Brunson benzeri bir hadise ABD’de yaşansaydı; Amerikan Devleti asla böyle birisini serbest bırakmazdı. Ev hapsine dahi çıkarmazdı!

HUKUK’u, haydut devletinin menfaatinden ibaret sayan ve Türkiye’deki Yargı Süreci’ni İPOTEK altına almaya yeltenen Faşist ABD’nin Başkanı’na ve dahi Başkan Yardımcısı’na son krizdeki tüm sözleri, küstahlıkları ve kahpelikleri “misliyle” yedirilmelidir!

-Haydut ABD, ancak “güç”ten anlar!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ramazan

    06 Ağustos 2018 12:10
    1 0
    Hocam İncirlik kapatılsın, kapatılmasın demiyorum ama. Türkiye elindeki kozların tamamını bir papaz için harcarsa, yarın öbür gün F35 gibi bir proje eğer bize teslim etmezlerse, kullanacak kozumuz kalmaz, sanıyorum türkiye yetkilileri incirlik meselesini F35 için elinde tutuyor....
  • Abdulhalik sevk

    05 Ağustos 2018 22:44
    0 0
    Maşallah diyelim bu yazıyla apaçık ortada hala biz raviz verirsek bu melunlar üzerimize çullanır. Gerekli ders verilmeli
  • Ercan

    05 Ağustos 2018 07:46
    0 0
    Zengin Fincancının Katırları/ Zengin, kölesi, devesi ve dolar adlı fincanı çok deveci dünyanın ipek yollarında giderken gücüne güvenerek özel mülklere sürüp duruyor kervanını. Zarar ziyan çok, devecinin umurunda değil. Bir sürü söz anlamaz devesi var. Günün birinde tam er korkmaz adlı birinin çıkıp yüksek sesle tepki gösterebileceğini hesaba katmıyor. Bir gün develer ürktüğünde dolar cinsinden fincanların da kırılabileceğini de beklemiyor. Vakit vsr. Görelim Mevla neyler...
  • As1

    04 Ağustos 2018 18:53
    0 0
    Aynen Pasam Bu ABD ve avrupa da yani
  • VAROL ERGÜL

    04 Ağustos 2018 17:15
    1 0
    Şu anda moda Abd ile papaz savaşları sanki çok umurundaymış gibi Türkiye’ye tehditler savuruyorlar hele bizdeki bazı ileri gelen yerde köşe tutan yazarlar ne düşünüyorsa artık gerçekten papaz için olduğunu zannedip papazın karısı ile Abd nin başkan yardımcısının karısı çok yakın arkadaş ondan oluyor diye karı muhabbetine cevirdiler işi.
  • VAROL ERGÜL

    04 Ağustos 2018 17:15
    2 0
    Hayır işin aslı sadece İsrail denen terör devletinin emriyle uygulanmaya konulmuş damat kuçu’nun ve medya maskotu trump’un ve onun ekibinin İsrail devleti emirleri gereği yapılan bir eylemdir.Zaten bu eylemin başlangıcını aylar önce İsrail gazeteleri yazmıştı ne mi yazmıştı İsrailli yetkililerin abd’den f35 savaş uçaklarını Türkiye’ye vermemesini istediğini sadece bu ve bunun gibi eylemleri gerçekleştirmek için kullanılan bir araçtır papaz efendi.
  • VAROL ERGÜL

    04 Ağustos 2018 17:14
    2 0
    Asıl konu bumu sizce hayır bu da değil bence yine Kıbrıs Rum kesiminden bir ses geldi yakında bir toplantıda İsrail büyük elcisi umarım Akdeniz’de Türk devletiyle savaşmak zorunda kalmayız diye buna ek Sisi’nin elçisinden geldi gerekirse savaşırız bittimi hayır bitmedi Abd elcisi’de Türkiye kendine çeki düzen vermeli doğal gaz çalışmalarına müdahale etmemeli hepsini yan yana koyun zihniyeti anlarsınız.
  • VAROL ERGÜL

    04 Ağustos 2018 17:14
    1 0
    Yinede inanmadınız mı alın size bir örnek daha bir hafta önce trump’ın secim zaferinde büyük payı bulunan zat İsrail’de açıklama yaptı şer üçgeni Türkiye Çin ve İran’dan oluşmaktadır bunlarında en tehlikesi Türkiye’dir diye.Şimdi neyi kafalarında planladıklarını ne için çalıştıklarını anlayabiliyor musunuz. Türkiye’ye karşı bir savaş düşünülüyor İsrail veya Mısır’ın başlatıp Abd’nin dahil olabileceği bir savaş stratejik hedeflerin vurulacağı gözdağı içeren bir savaş.
  • VAROL ERGÜL

    04 Ağustos 2018 17:13
    1 0
    Bu bir fikir yada komplo teorisi adına ne derseniz deyin sadece gerçeklerden yola çıkarak bir senaryo yazdım olmadı mı olmayabilir fark etmez emin olun onların daha yüzlerce planları ve bu planları uygulamaya koymak için nedenleri vardır önemli bizim bunu bilip buna göre hareket etmemizdir. Ama bazılarımız ille de papaz diyorsa o başka.
  • Hasan

    04 Ağustos 2018 16:22
    1 0
    Keşke İncirlik üssü kapatılsa ama çok zor gözüküyor
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;