GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Bütün bu derin bağlantılardan kaçabilmek mümkün mü?

Tarih
24 Aralık 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz
Mehmet Ali Ağca, 13 Mayıs 1981'de Papa İkinci Jean Paul'ü Vatikan'da vurduğunda; Vladimir Putin KGB'deki altıncı yılını henüz doldurmuştu.


Kasım Gülek'in kankası CIA ajanı Paul Henze, 1983'ün Ocak ayında Uğur Mumcu'ya şöyle demişti:

“Bulgar şirketlerinin kaçakçılık yaptığını söyledikten sonra niçin bir adım daha atıp Papa İkinci Jean Paul suikastının KGB tarafından düzenlendiğini yazmıyorsunuz?”

Uğur Mumcu, Paul Henze'ye şu cevabı vermişti:

“Siz gerçeklerle değil, varsayımlarla uğraşıyorsunuz!”

*

Fetullah Gülen, 17 Ocak 1993 tarihinde (Uğur Mumcu Suikastı'ndan bir hafta evvelinde) İzmir Bozyaka Yurdu'ndaki hususi sohbetinde “Devlet kademelerine öyle nüfuz ediyoruz ki, bizi bir gün gelip jiletle kazısalar dahi yok edemeyecekler” diyerek “daha o tarihte” çok iddialı konuşuyordu…

O sohbetinde isim vermeden “Çok yakında büyük bir suikast haberi duyacaksınız. Üzerinde senelerce konuşulacak” demişti!

Şimdilerde FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu olan Nazlı Ilıcak, 18 Kasım 2004 tarihinde “Gülen'in istihbaratı çok kuvvetlidir” diye yazmıştı!

Gülen, Komünizmle Mücadele Derneği'nin ikinci şubesini 1963'te Erzurum'da kurduğunda; Henze “Türkiye'deki ajanlık görevine” başlayalı dört yıl olmuştu. Paul Henze'nin 1974'te CIA'in Türkiye Masası şefliğine atanmasından bir yıl sonra ise Gülen Locaefendi Kasım Gülek'in aracılığıyla mason locasına girmişti.

*

“Komünizmle Mücadele'nin İdeolojik Dinozoru” olarak tanımlanan Paul Henze, Papa Suikastı'nı KGB'nin (Sovyetler Birliği'nin) üzerine yıkmak için büyük bir çaba sarf etmiştir.

Derin Amerika; tetikçiliğini Ağca'nın yaptığı suikastın arka planındaki “ABD-CIA-Gladio-Vatikan” gerçeğini hasıraltı etmiştir! Bu doğrultuda, Aralık 1981'den itibaren “Mehmet Ali Ağca'nın Moskova'nın emrinde çalıştığı” yalanı pişirilmiştir!

CIA'in Papa Suikastı'nı KGB'nin/Sovyetler Birliği'nin üzerine yıkabilmek için yıllarca yürüttüğü “devasa yalanlarla bezenmiş psikolojik harbi” nasıl icra ettiğini; Rusya devletinin istihbaratçı kökenli başkanı Vladimir Putin'in “herkesten daha ziyade bildiğine” kuşku yoktur.

Şu ana kadar yaşanan gelişmeler; Putin'in/Moskova'nın da (aynen Ankara gibi) Karlov Suikastı'ndaki “FETÖ/CIA/ABD” bağlantısını saptadığını gösteriyor!

*

Rus büyükelçisi Andrey Karlov'un, CIA'in kontrolündeki Fetullahçı polis/tetikçi tarafından öldürülmesinden hemen sonra suikastçının “Nusra Cephesi mensubu olduğu” kuyruklu yalanı itina ile pazarlandı. Cinayeti Nusra'cıların üstlendiği yalanı da sahte bir “bildiri” üzerinden tekrarlandı. İşbu psikolojik harekât ile katilin FETÖ'cü olduğu gerçeğinin üzeri örtülmek istendi!

CIA elemanı FETÖ'cü kaçak Emre Yaramaz, bu konuda başı çekti. Bir Hürriyet yazarı “neredeyse daha katil cesedin başında iken” suikastçının Nusra mensubu olduğunu “teşhis” ediyordu!

Baronsal Hürriyet, suikast gecesi saat 23'ten evvel katilin FETÖ'cü olduğu anlaşılmasına rağmen; ertesi günkü birinci sayfasında tek kelime dahi suikastçının FETÖ bağlantısından söz etmedi. “Katil Nusracı” yalanını pazarlayanlara katıldı!

Hakikati yazmak; FETÖ destekçisi/Amerikancı Hürriyet'in işine gelmiyordu!

Türkiye'deki baronsal medyanın tüm gayretlerine rağmen; katilin FETÖ bağlantısına dair gerçek çok kısa bir süre zarfında ortaya çıktı. Psikolojik harekât çöktü; oyun bozuldu.

*

FETÖ'cü katil Altıntaş'ın By-Lock kullanıcısı sekiz kişi ile doğrudan ve sürekli bağlantısı saptandı!

“Nusra Cephesi'ndekiler!” ne zamandan beri By-Lock kullanıyorlar?

“İsrail istihbaratının vitrini olan DEBKAfile suikastçının en-Nusra tetikçisi olduğunu yazdı” diye tweet atan, böylelikle FETÖ'yü kurtarmaya çabalayan Bilderberg katılımcısı meşhur yazar; bu sorunun kaçışı olmayan cevabını vermek zorundadır!

İşbu yazarın babası; Ocak 1963'te İzmir'de kurulan (ilk) Komünizmle Mücadele Derneği'nin kurucu üyeleri arasında mıdır?

Suikastçı Altıntaş'ın 2012'de soruları önceden alarak yani sınav hırsızlığıyla polis olması; kendisine polislik yolunu açan referansı FETÖ'den ihraç edilen iki emniyet amirinin vermesi; eğitim masraflarını FETÖ'cü bir işadamının karşılaması; FETÖ dershanesine gitmesi; dayısının FETÖ'ye ait okulda müdürlük yapması; 15 Temmuz'dan itibaren iki günlük izin alması; izinli iken firardaki Today's Zaman temsilcisinin evinde kalması gibi çarpıcı bağlantıları; “Katil El Nusracı çıktı!” yalanıyla “gürültü çıkaranların” yok edebilmesi, asla mümkün değildir!

*

Today's Zaman'ın Ankara Temsilciliği'ni yapmış bir etki ajanı olan “Amerikan Putçusu” kaşarlanmış FETÖ mensubu Mister Abdullah Bozkurt ne zamandan beri Nusra Cephesi için çalışıyor?” şeklindeki akla ziyan soruyu da “FETÖ'nün Casusu Emre Yaramaz” yanıtlamak mecburiyetindedir!

Yenişafak
24 Aralık 2016 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;