GÜNCEL

Tamer Korkmaz : BM + Bilderberg + Stratfor + CIA + FETÖ

Tarih
21 Mart 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz
Önce geçen hafta satır aralarında kaybolan bir haberden söz edelim: “Birleşmiş Milletler Batı Asya Ekonomik ve Sosyal Komisyonu İcra Sekreteri Rima Halef, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in kendisinden İsrail devletini ırkçılıkla suçlayan raporu geri çekmesini istediği için istifa ettiğini duyurdu."


*

İsrail'in Filistinlilere yönelik ırkçı uygulamalarının belgelendiği/tescillendiği “Birleşmiş Milletler" raporunu hazırlayan komisyonun (ESCWA) sekreteri “zorla" istifa ettiriliyor!

Bu raporla BM tarihinde ilk kez İsrail açıkça ırkçı bir devlet olmakla suçlanmıştı!

BM'nin Genel Sekreteri (Portekiz'in eski başbakanı) Antonio Guterresile ABD'nin BM nezdinde büyükelçisi Nikki Haley raporun derhal geri çekilmesini istemişlerdi.

Neticede, ABD'nin güdümündeki Birleşmiş Milletler, bir kere daha Terör Devleti İsrail'i koruma altına aldı!

*

Antonio Guterres, geçtiğimiz yılın Ekim ayında BM Genel Sekreteri seçilmişti. Bu görevine 1 Ocak 2017'de başlayan Guterres, 1995-2002 yılları arasında Portekiz'in başbakanıydı. Portekiz, Yahudi lobisinin en etkili olduğu ülkelerden birisidir.

1999-2005 döneminde Sosyalist Enternasyonal'in başkanlığını yapan Mr.Guterres, 1994'te Finlandiya'daki Bilderberg toplantısına katılmıştır!

Helsinki'deki o toplantıda Türkiye'den kimler vardı?

El Cevap: “Mister Simit" diye de bilinen R.Koch ile Galatasaray'ın eski başkanlarından Selahattin Beyazıt!

*

Derin teşkilat ilk toplantısını 1954'te Hollanda'nın Oosterbeek kasabasındaki Bilderberg Oteli'nde yapmıştı:

Bilderberg toplantıları, ismini işte bu otelden alıyor.

Hollanda devleti, Avrupa Gladyosu'na dâhildir. Yani, Derin ABD'ye bağlıdır.

Dün 101 yaşında New York'ta ölen Baronlar Baronu David Rockefeller, Bilderberg'in de patronuydu!

Siyonist Rockefeller'ın uzun senelerdir danışmanlığını yapan isim Yahudi Henry Kissinger'dır.

Bilderberg teşkilatı 1954'ten beri B'nai B'rith ile sıkı bir işbirliği içerisindedir! 1843 yılında kurulmuş, en eski Yahudi organizasyonu olan B'nai B'rith dünya çapındaki Yahudi örgütlerini koordine eder!

*

Chase Manhattan Bank'in en büyük hissedarı David Rockefeller'ın başkanlığındaki 21 Amerikalı işadamı, Ekim 1999'da İstanbul'da Koch Müzesi'nde verilen bir akşam yemeğinde ağırlanmıştı. Yemekte Komprador Burjuvazi'ye mensup 100'e yakın işadamı vardı. Rockefeller, ertesi gün (21 Ekim'99) Ankara'da dönemin Cumhurbaşkanı Demirel ile görüşmüştü. 1955'te mason olan Demirel, B'nai B'rith ile bağlantılıydı!

David Rockefeller, Ekim 2009 tarihinde New York'ta Mister Simit'e “Hayırseverlik!" ödülünü takdim etmişti!

*

Zamanında CIA'in kurduğu Bilderberg teşkilatı, üst düzey masonları bünyesinde toplayan derin bir örgüttür…

BM'ye bağlı bir mahkeme “bir süre önce skandal bir karara imza atarak" FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmış olan “Uluslararası Ceza Mahkemesi" yargıcı Aydın Sefa Akay'ın “14 Şubat 2017'ye kadar serbest bırakılmasını" talep etmişti!

FETÖ'nün Mason İmamı olduğundan bahsedilen ve “Burkina Faso Dışişleri Bakanı ile BY-LOCK üzerinden görüştüğü" tespit edilen Bay Akay ile ilgili soruşturmayı tamamlayan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 Şubat'ta BM'ye bağlı mahkemenin bu talebini geri çevirmişti!

Aynı mahkemenin, Aydın Sefa Akay ile alakalı talebi yerine getirmeyen Türkiye'yi “BM Güvenlik Konseyi'ne sevk ettiğini" 7 Mart 2017 tarihli haberden öğreniyoruz!

Zincirleme skandal, BM'nin FETÖ'yü “himaye etme" hususunda ne denli “ısrarcı" olduğunu gösteriyor!

*

Yüce Katırcıoğlu'nun “İkinci Yahudi Devleti: İsrail'in Kürt Jeostratejisi" başlıklı kitabının 326. sayfasında şunlar yazılıdır:

“1980'li yılların sonlarında Ankara'daki Kurtuluş Olgunlaşma Locası'nın sekreterliğini yapan Yahudi kökenli bir masonun, locadaki toplantı öncesi sohbette söyledikleri çok önemli ve öğreticidir:

-Bu intifada böyle devam edemez…

-İsrailli kardeşlerimiz nasıl olsa ezip bastıracaklardır!"

Yüce Katırcıoğlu'nun sözünü ettiği şahıs Aydın Sefa Akay'dan başkası değildir!

*

BM'nin başındaki Bilderberg'çi Antonio Guterres'in FETÖ mensubu Aydın Sefa Akay'ı “kurtarabilmek için" devrede olduğunu söylemeye gerek var mı?

Guterres 1994'te Bilderberg'e katıldıktan sadece bir yıl sonra başbakan olmuştu. 1999'da Portekiz'deki (Sintra) Bilderberg toplantısına Türkiye'den katılan isimler arasında yer alan “iliştirilmiş gazeteci" Sedat Ergin ise sonraki yıllarda Milliyet'in ve Hürriyet'in başına geçmişti.

Yeri gelmişken soralım: Sedat Ergin, Gölge CIA diye tanımlanan Stratfor'un üyesi midir?

Stratfor'un kurucusu George Friedman, CIA'de yedi yıl boyunca danışmanlık yapmıştır. Budapeşte doğumlu bir Yahudi'dir.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde sahada olan CIA'in “gayrı resmi uzantısı" pozisyonundaki Stratfor Türkiye'de çok sayıda “eleman" çalıştırıyor!

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun plaka numarasının TR-705 olduğu biliniyor. Peki, Sedat Ergin'in plaka numarası kaç?

Yenişafak
21 Mart 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;