GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Bana “arkadaşını” söyle

Tarih
04 Aralık 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Bunu da gördük: Kemal Kılıçdaroğlu, hendek kazıp barikat kuran PKK'lı teröristlere “Arkadaşlar” diye hitap etti! Kemal Bey'in “arkadaşlarının” kimler olduğunu öğrendiğimize göre “Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim” atasözünü hatırlamamızın tam sırasıdır.
Ne de olsa, 7 Haziran'da HDP'ye yani Terör Partisi'ne “Kızılay'lık yapan” CHP'nin genel başkanıdır!
Dahası var…
HDPKK'nın “can yoldaşı” Sezgin Tanrıkulu, CHP'nin genel başkan yardımcılarındandır:
Gölge CIA” diye tanımlanan Stratfor'un…
TR-705 plakalı “elemanından” söz ediyoruz!
*
ABD'nin 42. Başkanı Clinton, Kasım 1999'daki Türkiye ziyareti esnasında, İstanbul'da “Altı sivil toplum kuruluşunun temsilcisi” ile de bir araya gelmişti…
Conrad Oteli'ndeki yarım saatlik görüşmede yer alan isimler arasında, o dönemde İnsan Hakları Vakfı'nın Diyarbakır Temsilcisi olan Sezgin Tanrıkulu da vardı…
Bir diğer isim, AKUT'tan Nasuh Mahruki idi…
Son on dakikasına dönemin ABD Dışişleri Bakanı Madeleine Albright'ın da katıldığı o görüşmenin detaylarını, 19 Kasım 1999 tarihli Milliyet'te Yasemin Çongar imzalı haberde buluyoruz…
Haberin başlığı, “Göreviniz Büyük” şeklindeydi: Mister Clinton, bir araya geldiği altı isme böyle demişti…
Yazar Mustafa Yıldırım, “Sivil Örümceğin Ağında” adlı kitabında, bu başlığa göndermede bulunurken; uzun yıllar öncesinin televizyon dizisi “Görevimiz Tehlike”yi hatırlatmıştır!
Neden mi? Amerika ile bağlantılı bir “özel görev” mevzubahistir!
*
Sezgin Tanrıkulu, PKK'nın Cizre'de nakavt oluşundan dolayı çok üzülmüştü! Nasuh Mahruki ise Türk jetlerinin taammüden sınır ihlali yapan Rus uçağını düşürmesinden mütevellit pek kızmıştı!
Attığı tweet'le Ankara'ya, Saray'a, AK Parti'ye karşı…
-Putin'den yardım istedi!
*
Rus uçağının düşürülmesiyle birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Ankara'yı suçladığına tanık olduk: Türkiye'nin hükümranlık haklarını korumasından dolayı, Kemal Bey Ankara'ya bozuk çaldı; Rusya'ya tek olumsuz laf etmedi!
Daha evvel Şam Şeytanı'na CHP heyeti göndermiş olan Kemal Kılıçdaroğlu mu; Bayırbucak Türkmenleri'ni katleden Zalim Beşşar ile Bombacı Rusya'nın safında yer alıyor!
CHP lideri, şu sıralar adeta Rusya'nın Ankara'daki “Küçükelçisi” gibi; Moskova'nın ağzıyla konuşuyor:
Ölçüsü şu: Bağımsız Müslüman Türkiye'nin karşısında kim varsa “Baronsal Kemal” onun yanındadır!
Mavi Marmara katliamını yapan Terör Devleti İsrail'i “pamuklara sarmış” ve itina ile Ankara'yı suçlamıştı!
*
“Ecnebi Kemal” ABD'nin Ankara'daki “bir önceki” büyükelçisi Francis Ricciardone ile pek yakındı. Ondan aldığı “suflelerle” İstanbul baronlarından aldığı “talimatlar” aynı “ecnebi bağın” mahsulüdür!
*
22 Mart 2012'de ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nde, Şafak Pavey için “Cesur Kadın” ödülü münasebetiyle verilen resepsiyonu çoktan unuttuk!
(CHP'li Pavey, 8 Mart 2012'de ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Cesur Kadın ödülünü Washington'da Hillary Clinton ve Michelle Obama'nın elinden almıştı.)
Dönemin büyükelçisi Francis Ricciardone'nin konukları arasında Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin ve Hikmet Çetin dikkat çekiyordu. “Yaşlı Kurt” İshak Alaton›un kızı Leyla Alaton da oradaydı. BDP'li Hasip Kaplan ve Sırrı Sakık, resepsiyonun baş konukları arasındaydı…
*
Üç yıl sonra; 7 Haziran 2015 seçiminin ertesi günüydü:
Şafak Pavey, havalimanında karşılaştığı Selahattin Demirtaş'ı HDP'nin barajı geçmesinden dolayı tebrik ediyor; “Birlikte iyi salladık” diyordu!
-CHP, HDP ile aynı kadraja, “Kızılay'lık yapma” misyonundan üç yıl önce, HDP henüz “BDP iken” girmişti!
*
Kemal Kılıçdaroğlu, şimdiki Amerikan Büyükelçisi John Bass ile de “derin kontak” içindedir.
Baronsal Hürriyet'teki “Cam Baba Türbesi!”nin ziyaretçileri mi; Mister Bass, Mister Kılıçdaroğlu ve Mister Demirtaş'tır!
İstanbul baronlarının CHP'nin başına “paraşütle” indirdiği Kemal Kılıçdaroğlu TESEV'in kurucularındandır…
TESEV'in kurucuları, uzun bir liste oluşturuyor: İshak Alaton, Kemal Derviş, Şahin Alpay, Mehmet Ali Birand, Gazi Erçel, Can Kıraç; kurucu kadroda yer almış meşhur isimlerden sadece birkaçıdır…
TESEV'i fonlayan uluslar arası kuruluşlar arasında, Dünya Bankası'nın yanı sıra George Soros'un Açık Toplum Enstitüsü ve “National Endowment for Democracy” (NED) vardır…
NED mi? CIA tarafından kurulmuştur!

Yenişafak
4 Aralık 2015

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;