GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Afrin’de dalgalanan bayrağımız, ABD’nin yenilgisidir!

Tarih
21 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Tamer Korkmaz

Mehmetçik, Zeytin Dalı Harekâtı’nın elli sekizinci gününde Afrin kent merkezini aldı: Çanakkale Zaferi’nin yüz üçüncü yıldönümünde Afrin’de Türk Bayrağı dalgalanmaya başladı.

Haydut ABD’nin silahlandırdığı ve yönettiği YPG-PKK’lı teröristler ise apar topar kaçtılar...

Paçavraları indirildi; putları alaşağı edildi!

Afrin’in alınmasıyla “hayati bir eşik” aşılmıştır…

Bu zaferin, aslında bir dönüm noktası olduğu gelecekte çok daha iyi anlaşılacaktır!

*

Amerikan Faşizmi’nin “Suriye’nin kuzeyinde bir terör koridoru oluşturma” devamında ise “PKK devleti” kurma planına “ölümcül bir darbe” vurulmuştur.

Devamı muhakkak gelecek ve bu “Şer Planı” tamamen çökertilecektir. Kuzey Suriye, Irak sınırına kadar “ABD’nin Askeri” konumundaki PKK’lı teröristlerden temizlenecektir.

Bu, mecburi bir istikamettir…

Bağımsız Müslüman Türkiye’nin güvenliği için başkaca bir yol yoktur.

Şimdi, sırada Menbiç Harekâtı vardır ve bu operasyon kesinlikle gecikmemelidir!

ABD’nin malum oyalamalarına müsaade edilmemeli ve “yerine getirmeyeceği vaatlerine” asla itibar edilmemelidir!

*

Afrin’in alınması, -en başta- ABD’nin yenilgisidir.

18 Mart 2018, aynı zamanda “Büyük Ortadoğu Projesi” hayallerinin ‘on ikiden vurulduğu’ tarih olarak da kayıtlara geçmiştir.

Vatanımıza ve bölgemize yönelik –ABD komutasındaki– son Haçlı-Siyonist Seferi; 15 Temmuz 2016’dan sonra ikinci hayati yenilgisini Afrin’de almıştır.

Bağımsız Müslüman Türkiye’nin Afrin Zaferi; Terörün Mühendisi ABD’nin yanı sıra Terör Devleti İsrail’in, Avrupa (Terör) Birliği devletlerinin, Avrupa Parlamentosu’nun ve elbette FETÖ’nün mağlubiyetidir.

Bunların alayı, “Afrin düştü” diye yastadır…

YPG-PKK’nın Afrin’de bozguna uğramasından dolayı, hepsi bunalımdalar…

Bu arada; firardaki “Sıfır Sıfır Yedi” John Dündar da, Mehmetçiğimizin Afrin zaferinden dolayı karalar bağlamış durumdadır!

DEVLET BAHÇELİ, NE DEMİŞTİ?

18 Mart sabahı, TSK’nın Afrin kent merkezini kontrol altına aldığı saatlerde; MHP’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı başlamıştı…

MHP lideri Devlet Bahçeli, 1 Ekim 2014 tarihinde aynen şöyle demiştir:

“Ülkemize yönelen tehditleri en aza indirmek amacıyla, Batı ucu Afrin’i ve Doğu ucu Kandil’i içine alacak biçimde tesis edilecek Hilal şeklindeki güvenlik kuşağı bir an evvel sağlanmalı ve icra edilmelidir!”

Bahçeli’nin dört yıl önce dile getirdiği “bu istikametin” ne denli isabetli olduğu, şimdilerde çok daha iyi görülüyor.

Bağımsız Türkiye’nin Afrin Zaferi, sözü edilen güvenlik kuşağının oluşturulmasında başlangıç teşkil ediyor.

*

Aynı Bahçeli, 10 Ocak 2016’da ise “MHP’nin 12. Büyük Kurultayı’nın 18 Mart 2018 tarihinde yapılacağını” ısrarla vurgulamıştı!

Bu açıklamayı; “Kurultay’ın toplanmasının sağlanarak, MHP’nin ele geçirilmek istenmesinden dolayı” yapmıştı…

Meral Akşener’i genel başkanlığa getirmeyi amaçlayan işbu Siyasi Mühendislik Projesi; İstanbul’daki Amerikancı- İsrail’ci Baronlar ile FETÖ’nün birlikte yürüttükleri “sinsi bir plan” idi!

O süreçte; ABD, bir yandan piyonu FETÖ eliyle darbe gerçekleştirip Türkiye’yi işgal etme planları yaparken; eş zamanlı olarak da MHP’yi ele geçirebilmek için “Tarlada Kurultay” bile tertip edilmişti!

Bahçeli’nin devrilmesi planı, birkaç ay içinde çöktü; Meral Akşener ve destekçileri MHP’den umudunu kesti…

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin berhava olmasını müteakip haftalarca gıkı çıkmayan Akşener, daha sonrasında kendi partisini kurdu: İP’leri, Pensilvanya’daki Locaefendi’nin elindeki “partisinden” bahsediyoruz!

*

MHP Kurultayı’nda kullanılan geçerli oyların tamamını alarak 18 Mart 2018’de yeniden genel başkan seçilen Devlet Bahçeli ise “Çıkarlarımızı değil, nesillerimizi düşündük” diye konuşuyordu.

Yenişafak
21 Mart 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    21 Mart 2018 15:57
    1 0
    ŞİMDİ BU AFRİNDEKİ HAYAL KIRIKLIGINDAN SONRA, AKLIMA REZİL ŞEYLER GELİYOR. BU TAYYİP DÜŞMANLARI, bu haine gidiip,SEN TAYYİBİ DEVİR,BİZ DE SANA HATAYI VERELİM mi demek istediler.şimdi afrinin kaybedilmesinin hüznü var. elbette TAYYİP BEYİN KAZANMASI ÇILDIRTTI BUNLARI aynı hesap EDİRNEYE ENVER GİRECEĞİNE BULGAR GİRSİN ya da afrin bahanesi ile AL HATAYI, VER TAYYİBİ mi dedi bu güruh..
  • hursit dilaver

    21 Mart 2018 15:52
    1 0
    tamer beyi özledik.kanalAdaki programları da özledik tabi. ama işte bizim mahalle medyasına bu kadar sahip çıkıyor. neyse diyeceğim şu. YAHU GEÇTİĞİMİZ YILLARDA BİR YIGIN AKP VE TAYYİP BEY MUHALİFİ ESED DENİLEN HAİNE GİTTİ. RESİMLER ÇEKİLDİ, ELLER ÖPÜLDÜ FALAN..niye gittiler ki.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;