SİYASET

Süleyman ÖZIŞIK : Örtülü terörist...

Tarih
13 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık
Bundan üç ya da dört yıl önceydi sanırım. Üsküdar'da katıldığım bir ödül töreninde sıramı beklerken kürsüye bir kadın davet edildi. 


Tesettüre bürünmüş, başı örtülü olan bu kadın konuşmasına daha başlar başlamaz salonu hınca hınç dolduranları irite etmeye başladı.

"Kim bu?" diye sordum, "HDP'li Hüda Kaya" dediler. Önce dinden, imandan bahsetti ama sonra meseleyi ıkına ıkına Kürt sorununa bağladı. 

 "Bugün Filistin'de İsrail Arapları nasıl öldürüyorsa, Türkiye'de de Türkler Kürtleri öyle öldürüyor"
 diye zırvalayamaya başlayınca bazı davetliler salonu terketti, bazıları ise protesto gösterilerinde bulundu.

Adeta kovulurcasına gönderildi salondan...

Dün; Meclis kürsüsünde yine o benzer zırvalarda bulunurken rastladım kendisine. "Türkmenler, Araplar, Kürtler, Ezidiler ve bütün halklar IŞİD vahşetinden kaçmak için Afrin'e gittiler. Siz gidip böyle bir halkı katlediyorsunuz" diyordu. 

Gerçi Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı önce susturarak, sonra tokat gibi sözler kullanarak ağzının payını verdi vermesine ama doğrusu beni kesmedi bu kadarı...

Bir defa şunu söylemezsem içime dert olacak. 

Bu ülkenin çocukları cephedeyken, içerideki hainleri milletin kürsüsünden böyle rahat rahat konuşturan, konuşturarak aziz şehitlerimizin ruhlarını inciten devlete de adalete de milyon kere yazıklar olsun!

Ve bu kadın konuşurken onu sadece masalara vurarak veya sesini yükselterek protesto etmekle yetinen vekilleri de kınıyorum.

Yok muydu orada kürsüye çıkıp bu kadının dışa vuran iç çirkinliğini yüzüne haykıracak bir kişi Allah aşkına?

"Reyhanlı ve Kilis'te masumları canından eden roketleri atanlar mı masum halklardı be yalancı kadın?" diyecek kimse yok muydu?

"Şu tesettürlü kıyafetinle karşımıza geçip, camileri yakan, masum sivilleri ve dahi anne karnındaki bebeleri katleden teröristlere masum demeye utanmıyor musun be rezil" diyecek bir kişi yok muydu o salonda?

"Afrin'de sivil katliam var ise derhal kanıtla. Bir fotoğraf karesi, bir görüntü göster" diyemediniz mi?

"Al sana İHA'dan çekilen görüntüler" diyerek Afrin'de YPG'lilerin sivil halkı zorla nasıl canlı kalkan yaptığını, canlı kalkan olmayanları nasıl katlettiğini gösteremediniz mi?

"Senin o masum halkların dağlarda o tünelleri niye açtı? O hendekleri niye kazdı, ABD'den gelen o silahları kime karşı kullandı?" diyecek bir Allah'ın kulu yok muydu?

Ve daha da önemlisi...

Düşünceleri yılanın zehrini andıran bu kadınla ilgili ne zaman bir fezleke hazırlanacak? 

Bu örtülü terörist, parasını ödeyen milletin değerlerine, milletin kürsüsüne çıkarak daha ne kadar hakaret edecek? Mehmetçik'e ne zamana kadar "Katil" demeye devam edecek?

Savcılar duymadıysa, aha bu yazı ihbar kabul edilsin. Ve lütfen ama lütfen milyonlar adına harekete geçsin.

Aşağıda yorum yapan okurların mesajları da “Suç duyurusu” kabul edilsin ve gereği yapılsın!

İnternethaber
13 Mart 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Tekin

    17 Mart 2018 10:40
    3 0
    Bu şuurunu yitirmiş embesil kadının vekilliği iptal edilsin benim vergimle maaş alıyor zehir zıkkım olsun.
  • fatih

    17 Mart 2018 10:03
    1 0
    nerde oyle kahraman savcilar devlete kufret asker e kufret almahsi miletvekilim diye ortalar da gez......
  • ben milletim

    15 Mart 2018 11:00
    2 0
    Kanunlarımız "Her milletvekili sadece seçildiği bölgenin değil, tüm milletin vekilidir." der. O zaman Milletin Meclisinde bizim adımıza oturdukları varsayılan her kim vatan hainliği olduğu apaçık sözler sarf ederse, tabii ki bunlar yargılanmalı ve gereken ceza verilmeli.
  • mehmet

    15 Mart 2018 08:07
    1 0
    acilen selo nun yanına gönderilmeli. afrin operasyonuna tek kelime edenlerin vatana ihanet suçlamasıyla yargılanması lazım.
  • Nevzat

    15 Mart 2018 07:56
    1 0
    Kalemine sağlık hocam, duygularımıza tercüman oldunuz. Böyle aşağılık kadın müsveddeleri milletimiz tarafından elbette çezalandırılacak çünkü şuurlu güvenlik güçlerimizin gerek savunma gerekse terör operasyonlarında ortaya koydukları yaklaşım bunlara istismar edecekleri malzeme bırakmayacak inşallah.
  • Tahsin Şan

    14 Mart 2018 22:22
    0 0
    Milletin Meclisinde bizim adımıza oturdukları varsayılan her kim vatan hainliği olduğu apaçık sözler sarfederse, onun milleti temsil etmediğine karar vermek için vekili olduğu şehrin onu orada görmek isteyip istemediğini bir daha düşünmesi için fırsatı olmalı. Tabii ki bunlar yargılanmalı ama oranın halkı ne diyor ona da bakılmalı.
  • Birol

    14 Mart 2018 17:17
    1 0
    Sizin gibi vatansever Kalemlerin Rabbim sayısını artırsın bu terör savunucularin susması için sistemin neresi yamuksa düzeltilmeli bunlar susturulmali Mehmetçik canla başla savaşırken bunlar kimin uşaklığını bizim paramızla yapıyor böyle adalet böyle demokrasi olmaz olsun
  • Baba

    14 Mart 2018 12:21
    1 0
    Bunlara ve ne kadar daha katlanacagiz?
  • Osmanoğlu

    14 Mart 2018 09:02
    3 0
    Yüreğine sağlık üsdat
  • Bir Kürd

    14 Mart 2018 05:48
    4 0
    Hatun biraz geri zekalı galiba. Yol arkadaşları zerdüşt hristiyan ateist marksist, ihtimal yahudi ve bu hatun gayrımuslimler içinde islam toplumuna onların cephesinden namlu doğrultuyor. Zaten islami duyarlılıkları olsa topluca Allah'ın ipine sarılırlardı. Gülmek istedim gülemedim bile.
  • Bir Kürt

    14 Mart 2018 04:28
    4 1
    Fitneci fesat münafıklar. Bu pislikler kapalı kapılar ardında emir ve stratejilerini başta israil mossad/cia, yabancı istihbarat ve stratejistlerden alıyorlar. Osmanlı olsa vatan haini müslüman Kürt Türk Arap düşmanı bu münafıkları anında kazığa oturturdu. Devleti vazifeye çağırıyorum.
  • Hülya

    14 Mart 2018 00:17
    0 1
    Süleyman bey yazılarınızı beyeniyle okuyorm ama Nurettin Yıldız Hoca nın sözlerini yanlış anladığınızı düşünüyorum.
  • Hülya

    13 Mart 2018 23:55
    6 0
    Ecevit tesettürlü olduğu için Merve Kavakçı hanımefendiye haddini bildirin diye bağırmıştı.Ağzı zehir saçan bu hadsize haddini kim bildirecek.Türkiye Cumhuriyeti ne hakaret serbest.ABD ye israil e laf ette ayağını öpeyim hüda.Tesettürün ahirette ateş olup sarsın seni.Amin
  • Recep

    13 Mart 2018 23:22
    2 0
    işte İrancılığın sonu: ortalık malı vatansız olmak
  • gül

    13 Mart 2018 22:32
    8 0
    bu zavalliya haddi bildirilmeli yoksa ahirette şehitlerimize verecek cevabimız olmayacak testtürlü biri olarak bu hadsizi lanetliyorum
  • Sezgin Erdogan

    13 Mart 2018 21:54
    3 0
    Suç duyurusu
  • hursit dilaver 3

    13 Mart 2018 20:13
    1 1
    işte batı budur.sizin insan hakkı, düşünce hurriyeti falan bizim devşirmelerin agzında sakızdır zaten.ulan ihtilalci SİSİ kırmızı halı ile karşılanıyor.BAE, suudiler,ürdün kralı falan halılarla karşılanıyor. bizim bakan ya da belediye başkanına toplantı bile yasak. bunları sineye çektikçe daha çoook tokat yeriz. DENİZ YÜCELİ VERDİK TE NE OLDU. NE ALDIK. ORADAKİ REHİNEYİ Mİ KURTARDIK.yarın bekleyin şu 2 yunan askerini de vereceğiz.batı aşkımız ugruna
  • hursit dilaver 2

    13 Mart 2018 20:08
    3 0
    bitmedi dedim.hangi batı ülkesinde bu askerine, devlet başkanına, devletine sövme hürriyeti var be..bizim davudoğlu di mi PKK çadırına bakarak yanından geçen.bir de bir toplantıda hollanda kralı mı kraliçesimi neyse ona hafif bir kinaye yapınca hollanda hükümeti, bakanları ayağa kalktı. haddini bilmekten, saygısızlıktan 2-3 gün fıröa yedik. NE BİLELİM,BİZ KRALIMIZA YANİ PADİŞAHLARIMIZA SÖVE SÖVE YETİŞTİK..sonra da şaşırdık ne oldu ki diye
  • hursit dilaver 1

    13 Mart 2018 20:03
    2 0
    ne var bunda kızacak. demokrasi, insan hakkı,ifade bilmemnesi diye başta bizim mahalle palyaçoları zıplıyor diye de yazdım bugün.dünyanın en özgür ülkesiyiz diyor fuat ve cem ikisilisi.o zaman bu askere,orduya,devlete, tayyip beye sövenlere ses çıkarmıyacaksın. böyle dangalaklık ta biz de olur.bitmedi
  • ahmet

    13 Mart 2018 19:02
    0 3
    sayın Süleyman bey yazılarınızın çoğunu takdirle takib edip okuyorum. Ancak bu yazınızda YOKMUYDU O SALONDA BİR ALLAHIN KULU O KADINA HADDİNİ BİLDİRECEK? diye isyan edercesine sorup duruyorsunuz. Ben o salonda yoktum ama alındım doğrusu... Siz o salondaydınız ve o kadına haddini bildirmediniz ve üstelik yok muydu bir Allahın kulu diye sorup duruyorsunuz... teessüf ederim doğrusu
  • onur

    13 Mart 2018 18:01
    10 0
    dış güçlerin maşalığına soyunan zavallılar; 40 küsür yıldır Bu Milletin Huzurunu, Birikimlerini, Canını,zamanını çaldınız.Hainliklerinize Bir nokta koymazsanız,Bu devlet Noktayı koyacak...
  • OSMAN

    13 Mart 2018 16:45
    9 0
    SAYIN ÖZIŞIĞI DESTEKLİYORUZ... HEMEN FEZLEKE HAZIRLANSIN LAYIK OLDUĞU YERE GÖNDERELİM...
  • Şahin

    13 Mart 2018 15:30
    5 0
    Kilometrelerce tünelleride herhalde masum( !) halklar saklambaç oynamak için yapmıştı.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;