GÜNCEL

Süleyman ÖZIŞIK : Fetö bunların içine ruhunu üflemiş!

Tarih
06 Mart 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık
 "Müflis tüccar eski defterleri karıştırır" derler ya hani. Şu aralar bazı sosyal medya fenomenleri tam da bu işi yapıyor. 


Hakkımda yazacak bir şey bulamayınca 5-6 yıl önce Fetö ile ilgili yaptığım eski paylaşımları bulup sayfasında paylaşıyor. 

Paylaşımın altına ise şu notu iliştiriyor:

"Ben bu Süleyman Özışık'ın Fetö'cü olduğunu söylüyordum da inanmıyordunuz. Alın işte, Fetö ile ilgili yazdığı yazılar!"

Tamam da birader, bu mesele devlet sırrı değil ki...

Yaklaşık 6 yıldır bunu bizzat ben söylüyorum zaten. Habertürk, CNN Türk, NTV, a haber, Tgrt Haber, Ülke TV, 24 TV ve daha pek çok televizyonda bağıra bağıra söyledim hem de...

"Bir zamanlar yazdığım yazılarla bu yapıyı destekleyenlerden biri de benim. 15 Temmuz gecesi 251 kişinin şehit olmasında benim de payım var. Allah beni affeder mi etmez mi orasını bilemem. Ama bu dünyada bunun bir bedeli varsa ödemeye hazırım. Yargı, bu desteğimden dolayı beni suçlu bulup hapse atarsa, zerre-i miskal itiraz etmem" dedim çıktığım tüm televizyon programlarında...

Sadece televizyon programlarında değil...

Türkiye'nin dört bir köşesinde verdiğim konferanslarda suçumu kabul ettim. Yetmedi, yazdığım onlarca yazıda bu konuya değindim, günahımın ağır olduğunu beyan ettim.

Bugüne kadar da bu konuda gelen tüm eleştiri, küfür ve hakaretlere de "Hakları var" diyerek sessiz kaldım. Sessiz kalmaya da devam ederim bu konuda sıkıntım yok. 

Benim sıkıntım, birilerinin bu paylaşımlar üzerinden beni ve bazı önemli isimleri, "Bence sen kripto Fetö'cüsün" diyerek yaftalaması...

Yaptıkları bel altı paylaşımları görünce, "Fetö biterken bunların içine ruhunu üflemiş" diye düşünüyorum. Çünkü uyguladıkları taktik bire bir Fetö taktiği...

Müsaadeniz olursa, bizzat yaşadığım bir örnek vereyim. 

Sanal ortamda "arkadaşım" olan bir sosyal medya fenomeni, nice zamandır bana "Abi sen harikasın" diye başlayan, "Yazılarını ve duruşunu takdir ediyorum" diye biten mesajlar atıp duruyordu. 

Son dönemlerde zırvaladığını görünce gönderdiği mesajları görmezden gelmeye başladım. Birkaç gün önce şahsın sayfasında yaptığı bazı paylaşımları bana gönderdiler.

Hakaret, aşağılama, iftira, ne arasanız var.

Son olarak, "Bu adam da bir zamanlar Fetö ile beraberdi. Mamayı kim verirse ona yanaşan bir asalak. Menfaati bitince Fetö'yü satan bu adam, yarın menfaati bittiğinde Erdoğan'ı da satar" diye bir paylaşım yapmış.

İlahi adalet bu ya!

Bir gün sonra yakın akrabası olan biri bana ulaştı, bu kişi hakkında bazı bililer verdi. 

Dinleyin şimdi:

Üst düzey bir meslek sahibi olduktan ve tabi ki parayı bulduktan sonra neredeyse bütün yakın akrabalarıyla ilgi alakasını kesmiş. Öyle bir uzaklaşmış ki vefat eden babasının cenazesine ve mezarına dahi gitmemiş. 

Annesini huzur evine yerleştirmiş ve o günden beri dönüp yüzüne bakmamış. 

Kendisine bir evlat veren 11 yıllık karısından 7 yıl önce boşanmış. Sokağa atmış desek daha doğru olur. Bırakın eşine nafaka vermeyi, 9 yaşındaki çocuğuna bile bir kez olsun sahip çıkmamış. Telefonla bile aramamış, düşünün artık!

Babasına, annesine, karısına, akrabalarına ve dahi öz çocuğuna arkasını dönen bir yaratık, benim hain olduğunu anladığım an arkamı döndüğüm Fetö'ye neden arkamı döndüğümü sorguluyor anlayabiliyor musunuz?

Bakın iddia ediyorum.

Araştırdığınızda, "Daha düne kadar Fetö ile beraberdiniz. Ne oldu da yollarınız ayrıldı?" diye soranların pek çoğunun bu pozisyonda olduğunu göreceksiniz.

Duruşlarına, yazışmalarına ve yaşam tarzlarına bakın. 

Büyük kesimi; ailesine, eşine ve çocuğuna sırtını dönmüş yalnız ve mutsuz insanlar. Ailesine ve çocuğuna veremediği sevgiyi bir köpeğe ya da kediye veren tipler...

Bu şahısların "Kripto Fetö'cü" diye yaftaladığı isimlere gelince...

Neredeyse tamamı 17/25 Aralık sonrasında gerçek yüzünü gördüğü bu hain yapıya gizli saklı değil, aleni şekilde savaş açmış. Yapıya dair bildiği ve duyduğu bütün kirli sırları deşifre etmiş. 

15 Temmuz gecesi tamamı sokaklara inmiş, tankların önüne koşmuş. Hepsi, ama hepsi darbenin başarılı olup olmayacağı başarılı değilken sosyal medya üzerinden tavrını ortaya koymuş, ölümü göze almış.

Adamlar en güçlü, en tehlikeli zamanında bu yapıya savaş ilan etmiş. Fetö'nün posası çıktıktan, ahı gidip vahı kaldıktan sonra boyun eğecek, "Kripto Fetö'cü" olacaklar öyle mi?

Bu tipler ağzıyla mı konuşuyor, yoksa konuştuğu yerin ağzı olduğuna mı inanıyor orasını bilmem. Bildiğim şu ki profesyonel salak olan biri dahi bu iddiayı dile getirmez.

internethaber
6 Mart 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;