SİYASET

Süleyman ÖZIŞIK : Cahiller ve hainler oy kullanmasın!

Tarih
23 Kasım 2015
İzlenme
Kişi
Yazar
Süleyman Özışık

23 Kasım 2015

Dün Radikal Gazetesi'nde yayınlanan Celal Şengör röportajını hem hayretler içinde hem de midem bulana bulana okudum.

Adam tam bir Kenan Evren hayranı. 12 Eylül darbesinde işkenceler dahil yapılan herşeyi haklı buluyor. Hatta cezaevlerinde insanlara dışkılarının yedirilmesini bile işkenceden saymıyor.

"Bir insana dışkısının yedirilmesi işkence değil. Mesela ben kendi dışkımı yerim. Hem de bal gibi yerim" diyor.

Konuşmasının bir başka yerinde ise, "Cahillerin demokrasisine, yani oklokrasiye karşıyım. Oligarşi yönetmeli bu toplumu. Eğer toplum İsviçre değilse... İsviçre’de demokrasiye karşı değilim. Ama Türkiye gibi toplumlar oligarşi ile yönetilmeli. Yani eğitimsiz ve cahil bir grup hiç oy kullanmayacak! Az sayılsın, çok sayılsın falan değil. oy kullanmayacak" diyor.

Tam da dışkıyı bal gibi yiyebilecek bir ağızdan çıkabilecek sözler! Adam dışkı yemekten bahsederken yöresel lezzetlerden bahseden gurme edasıyla konuşuyor iyi mi?

Allah millet olarak belamızı vermiş haberimiz yok!.

Tımarhaneye tıkılacak adamı profesör yapmışlar! Buna profesör ünvanı verenler durumdan haberdar olsa, "Biz ne b.ok yedik" diye dövünür!

Aynı adam 2014 yılında AK Parti'nin ezici üstünlüğüyle sonuçlanan yerel seçimlerden sonra seçmene 'hain' yakıştırması yapmıştı. Şimdi level atlamış ve hain dedikleri kesime oy kullanma hakkının verilmemesini salık veriyor.

O söyleşiyi bulup okuyun lütfen.

Bilim adına, ilim adına tek bir cümleye rastlayamazsınız. Bilimin siyasete kurban edilişinin son örneği bu şahsiyettir. Bu ülkeye demokrasiyi fazla görüyor, Türkiye'nin oligarşi ile yönetilmesi gerektiğini söylüyor, cahil kesimlerin oy vermemesi gerektiğine inanıyor.

Açıklamanın neresinden tutsan elinde kalıyor. Oligarşi dediği, zengin kesimin ülkenin kaymağını yediği, halkın köle gibi çalışıp süründüğü yönetim biçimi! Aynı zamanda tek adamın dayatma kararlarla ülkeyi yönetmesi anlamına da geliyor.

Bizim profesör tek adam yönetimini istiyor ama Erdoğan'ın Başkan olmasına da karşı! Daha öncekiler, "Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" diye anırıyordu, profösör bunu bile kabul etmiyor.

"Cahil" kesimin oy vermemesi gerektiğini söylüyor.

"Cahil" kelimesinin Arapça kökeninden geldiğini, fiziği, kimyayı, matematiği bilmeyene değil, Allah'ı, Peygamber'i, kitabı bilmeyene "Cahil" dendiğini bilmeyecek kadar eğitimsiz ama profösör işte!

Cahiller oy kullanmasınlar, yönetimde olmasınlar ama onların ödediği vergiler sayesinde profesörlerin maaşları takır takır ödensin istiyor. "Biz  yönetelim, parayı biz götürelim, Geri kalanlar oy bile kullanamasın, sürünsün, savaşsın, ölsün!" diyor.

Gel de çıldırma arkadaş!

Sen kalk cahil halinle yıllar yılı halka en iyi hizmet veren partileri bulup iktidara getir. Bunun gibiler hem o iktidarların hizmetlerinden faydalansın, hem de sana "Cahil" diyerek hakaret üstüne hakaret yağdırsın!

Hatırladığım kadarıyla Celal Şöngör daha önceki pek çok söyleşisinde ateist olduğunu özellikle ve inatla dile getirmişti.

Zaten bizim ülkenin ateistleri de bir alem. İslam dışındaki her dine acayip bir hoşgörüleri vardır.

Mesele müslüman oldu mu, hele hele o müslümanlar kendileri gibi birini ülkenin başına yönetici olarak getirdi mi ateistlikte Darwin'e rahmet okuturlar.  Mesele kendilerini "Eşrefi mahlukat" olarak yaratan Allah oldu mu, Eşref'i bir kenara atıp birer mahluk olup çıkarlar.

Kibirlerinden geçilmez.

Onların dışındaki herkes etinden sütünden faydalanılacak birer inekten ibaret! Gerektiğinde sırtlarına binilecek birer eşek. Burunları da popoları da bir karış havada. Dersiniz ki bütün insanlık sadece onlara muhtaç!

Niye?

Çünkü onlar "Gökten geldiğine inanılan kitaplardaki dogma"ya inanacak kadar cahil değil.

Aksine hepsi birer dahi...

Oysa üstad Peyami Safa onları "Dünyada dahiler arasında Allah’a inanan çoktur. Eşekler arasında ise hiç yoktur” sözleriyle ne de güzel tarif etmiş!

Ha bu arada bir hatırlatmada bulunayım.

Domuz eti yemek müslamanlara haram kalınmıştır. Çünkü dünya üzerinde dışkısını yiyen tek canlı domuzdur.

Nereden aklıma geldiyse...

internethaber.com

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • TAHİR DANACI

    23 Kasım 2015 23:18
    2 0
    MAKALENİZİ BÜÜYK BİR ZEVKLE DİNLEDİM.NAÇİZANE BENİMDE AKLIMA BİR FİKİR GELDİ. BUNDAN SONRA B..KUMU BİRİKTİRİP SAYIN ŞENGÖR .E YOLLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM VARSIN AFİYETLE YESİN:)))
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;