GÜNCEL

Şebnem Bursalı : Kızıl Soros’a Bay Dışkı sahip çıkıyor

Tarih
23 Ekim 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Şebnem Bursalı
 Kızıl Milyarder ya da Kızıl Soros ya da bilinen adıyla Osman Kavala. Geçen hafta FETÖ kapsamında terör fonunun kilit ismi iddiasıyla gözaltına alınan bu karanlık işadamının evindeki dijital malzemeler inceleniyor, telefonundaki geçmişe dönük HTS trafiği irdeleniyor, 15 Temmuz öncesi katıldığı toplantılar mercek altında.

STK çalışmaları adı altında ajanlık iddialarına kadar giden bir şüphe ile her siyasi krizde adı geçen Kavala'nın;
IKBY'nin gayrimeşru referandum kararının ilk adımlarının atıldığı 15 Şubat'taki Moskova'daki konferansa PYD'nin o dönemki Lideri Salih Müslüm, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve CIA'nın sesi konumundaki Michael Rubin ile katıldığı fotoğraflarla kanıtlandı.
"Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" derler ya, bu karanlık Kızıl Soros'un en yakın arkadaşı da İzmir Şirince'de yıllarca yasalara aykırı imar yapıp, yasalar uygulanmaya kalkılınca Ermeni kimliği üzerinden suistimal eden Sevan Nişanyan çıktı.
Bu adam inşaat mevzuatına aykırı davranmaktan tutuklu iken cezaevinden izinli çıkıp Yunanistan'a kaçmış ve ne alaka ise "siyasi iltica" için başvurmuş ve geçici ikamet kartı hemen verilmişti.
Şimdi kaçtığı Yunanistan'dan attığı twitlerle Türkiye ve Türk milletine hakaret eden bu adamı, yıllar önce evli olduğu kadının başından aşağıya dışkı atmasıyla da hatırlarsınız.


Twitter hesabında sabit mesajda aynen şöyle yazmış bu alçak: "TC lağımına bulaşmış bir dünyada Twitter'ın da tadı yok!!" Peki senin dışkıdan bile iğrenç seviyene ne diyelim bay lağım...


Takvim
23 Ekim 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;