GÜNCEL

Nedim Şener : Çamur sıçradı

Tarih
02 Haziran 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Nedim Şener

CHP İstanbul İl Başkanı Canan K., beni İstanbul savcılığa şikayet etmiş. (Alçak bir saldırı sonucu öldürülen Ümit Kaftancıoğlu’nun saygın soyadı rencide olmaması için kısaltarak yazıyorum.) İstanbul Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ifadeye çağırılınca hakkımda “hakaret ve iftira” gibi suçlamalarda bulunduğunu öğrendim.

Twitter’da @mesut_mstrn isimli kullanıcı, CHP İstanbul İl Başkanı seçildiğinde başkaları için ettiği hakaret ve küfür dolu twitleri de ortaya çıkınca C.K. hakkında şöyle bir yorum yapmış; “@nedimsener2010’i tebrik ediyorum. Senin nasıl bir pislik olduğunu öncelerden tespit edip engellemiş.” Ben de @mesut_mstrn’ye karşılık olarak, “Çamurdur bulaşmasın diye…” şeklinde cevap vermiştim.

C.K. yalnızca bu twitler nedeniyle benim hakkımda şikayetçi olmuş. Haklı çıktım; twitter’dan engellesem de çamur üzerime sıçradı.

Ama öyle bir çamur ki, sadece kendisiyle ilgili benim sözlerimi şikayet konusu yapıyor. Peki dilekçesinde bu yorumuma neden olan ve benim hakkımda attığı iftiradan söz ediyor mu? Elbette hayır.

Engelleme sebebim

C.K’yı engellememe sebep olan ve onun hakkında “Çamurdur bulaşmasın diye…” yorumunu yapmama yol açan şey kendisinin 9 Ekim 2017 günü twitter’dan “Ben soramıyorum birisi sorsa da kendi bekaası için AKP yalakalığı yetmedi mi? Parmaklıkların arkasına da CHP atmıştı. Stockholm Nedim!” şeklinde bir mesaj paylaşmasıydı.

“Kişi kendisi gibi bilir herkesi” derler işte o hesap.

Yıllardır CHP milletvekilliği için atmadığı takla kalmayan Canan K., twitter’dan beni AKP ile ilişkilendiriyordu. Atacak iftira bulamayan FETÖ trollerinden esinlenmiş olacak C.K’da benzer ifadelere sığınmıştı.

Zaten Twitter’da hakaret ve küfürleriyle ünlü bir zavallı olduğu için çareyi onu engellemekte bulmuştum. Kendisine aynı gün twitter hesabımdan, “Ben hiç siyasetle ilgilenmedim. CHP’den vekillik için atmadık takla kalmayan o zavallıya söyleyin bana iftira atacağına çalışarak hak etsin.”diye cevap verdim.

Elbette Canan K., dilekçesinde bunlardan hiç söz etmemiş, yalnızca kendisine “çamur” dediğim bölümü dilekçesine eklemiş. Onun gibi birisinden farklı bir şey beklenmez zaten.


yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Selçuk

    04 Haziran 2018 14:07
    1 0
    ÇAmura çamur demek farz dır farz. Ağzına sağlık
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;