SİYASET

Murat Kelkitlioğlu : CHP, FETÖ’den temizlenmeli

Tarih
31 Ağustos 2016
İzlenme
Kişi
Yazar
Murat Kelkitlioğlu

Sadece CHP değil tabii, bütün siyasi partiler, bütün ülke FETÖ militanlarından temizlenmeli. Ancak, CHP’de artık takke düşmüş kel görünmüştür! Ana muhalefet partisi içinde Pensilvanya’daki şarlatan ve militanlarıyla temas kurmaktan çekinmeyen bir grup var.

Israrla yazıyor ve anlatıyorum! Bu grubun başını Eren Erdem çekiyor. Pensilvanya projesi olduğunu uçan kuşun bile duyduğu bildiği Karşı gazetesinin eski genel yayın yönetmeni, şimdi CHP milletvekili Eren Erdem…

Ayyıldız Tim grubunun yayımladığı görüşmeler bunun en önemli kanıtı. Bu görüşmelerde Eren Erdem’in, Pensilvanya militanlarıyla, terör örgütünün ABD’deki 1 numarası İlhan Tanır’la nasıl bir ilişki içinde
olduğunu çok net ortaya koyuyor.

Sadece Eren Erdem de değil!

17-25 Aralık sivil darbe girişimi yaşanmış olmasına rağmen, 5 CHP’linin Pensilvanya’ya giderek teröristbaşını da ziyaret edecekleri anlaşılıyor.

Peki, kim bu CHP’liler?

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu isimleri tespit edip, gereğini yapması gerekmiyor mu?

Gerekiyor, hem de bir an önce!

Çünkü, 15 Temmuz işgal girişiminin ardından başta FETÖ olmak üzere bütün terör örgütleri karşısında milli bir duruş sergileyen, ‘Yenikapı ruhu’na iştirak eden, Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak için başlattığı Cerablus operasyonuna destek veren, hatta bu destek nedeniyle terör örgütünün hedefi olan Kılıçdaroğlu’nun bu temizliği yapmak boynunun borcudur!

Akşam
30 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;