GÜNCEL

Ardan ZENTÜRK : Haine merhamet, vatana ihanettir!..

Tarih
17 Temmuz 2018
İzlenme
Kişi
Yazar
Ardan Zentürk

15 Temmuz, yalnız Türkiye Cumhuriyeti’ni değil, mazlum coğrafyaları hedef almış emperyalist/siyonist kanlı saldırıdır.

Millet tarafından püskürtülmüştür. Başarılı olsaydı, bugün üçte biri koparılıp alınmış, geri kalanında da kanlı bir iç savaşın yaşandığı ülkede yaşayacaktık…

Senaryoyu en erken gören bu toprakların bilge milletidir, direniş, Erdoğan’ın medya ile temas kurmasından yaklaşık 2 saat önce başlamıştır.

Ordunun ve emniyet teşkilatının vatansever kadroları milletle omuz omuza, Amerikan emperyalizminin 1 Dolarlık askerlerini kontrol altına almış, devlet sonuçları çok ağır yıkımdan kurtulmuştur.

Ana planlama karargahı, Washington’daki Demokrasileri Savunma Vakfı (Foundation for Defense of Democracies) olan, içimizdeki vatan hainleri ile neo-con/siyonist saldırganların ortak harekatıdır. İşin Amerika tarafından neo-con eski başkan yardımcısı Dick Cheney’in ekibinden John Hannah, Eric Edelman, Morton Abramowitz, Jonathan Schanzer, Mark Dubowitz, Michael Rubin gibi isimler vardır. Bu ekibin FETÖ irtibatını halen de, CHP Bursa eski milletvekili Aykan Erdemir ve yardımcısı Merve Tahiroğlu yapmaktadır. Darbenin CIA’daki ana şefi, dönemin başkan yardımcısıDavid Cohen’di, başarısızlık sonrası teşkilattan atıldı!..

 

“Senaryo” demek şerefsizliktir…

İşgal amaçlı darbeNATO karargahlarında planlandı, ABD’deki ana bağlantı noktası, Norfolk NATO üssünde görevli tümamiral rütbesi tabii ki sökülmüş Mustafa Zeki Uğurlu’ydu. Bu adama ABD sığınma hakkı tanıdı ve ortadan kayboldu!... NATO saldırısının Türkiye ayağı İncirlik Üssü’ndeki Türk komutan(Amerikalılar’dan sığınma istedi, bunu bize vermek zorunda kaldılar, çünkü milletin öfkesinden korktular) rütbesi sökülmüş hava tuğgeneral Bekir Ercan Van’dı…

Bu kadar kararlı, iyi planlanmış, bir darbeye, “kontrollü” ve “ senaryo” demek tek kelimeyle şerefsizliktir!..

Emperyalist saldırıyı bu yolla yumuşatmaya çalıştığınızda, direnişte şehit olmuş 250 kahramanı da bir anda “figüran” ilan edersiniz, Ömer Halisdemir başta (ki, Türk tarihinin 2’nci Hasan Tahsin’idir) o şehitler bir tiyatronun figüranı değil, bir kahramanlık destanının başrol oyuncularıdır.

15 Temmuz’da Amerikan-İsrail saldırısıyla karşılaştık, NATO müttefiklerimiz bu hain saldırıyı biliyordu, Rusya’nın tam zamanlı desteğini almasaydık, kolay atlatabilir miydik, o büyük bir soru işaretidir. Zaten, emperyalizm, bu gelişmeden duyduğu öfkeyi, FETÖ’nün kiralık polisi üzerinden Rusya Büyükelçisi Karlov’u öldürerek göstermiştir.

 

Hainler hesabını verecek!..

Amerika’nın Pensilvanya’daki kardinali koruması, Avrupa’nın vatan hainlerini sahiplenmesi, içimizdeki kriptoları hiç umuda sevk etmesin, bu kavga FETÖ denilen emperyalist maşası ortadan kalkana kadar sürecek, örgütle kim irtibatlıysa, Kuvvayı Milliye’nin önünde hesabını verecektir.

Hiçbir gelişmeyi normal karşılamak gibi bir lüksümüz yoktur, umarız, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasında karşılaştığımız o 44 beraatin geçerli nedeni önümüze konulur veya, TSK’yı mahvetmiş FETÖ’cü Balyoz hakimi Ömer Diken’i kimin tahliye ettirmeye çalıştığını da öğrenmiş oluruz.

15 Temmuz gecesi o köprüde sabaha kadar silahsız insanlara ateş edip 34 masumu öldüren ekibin içinde yer alarak, itirazda bulunmamış olmak, suçun oluştuğu andır.Eğer o mermiyi sıkmak zorundaysan, sana hukuk dışı emri verenin kafasına sıkacaksın.

Siyaset bu alçaklara yeniden kapı aralar mı, bilemem.Meclis’teki bir partinin mali kaynakları hakkında bilgimiz yok, diğerlerinde ne kadarkripto var, zamanla öğreneceğiz. Ama, millet alarmdadır ve aralanacak o kapıyı kırmaya hazırdır, bilin.

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;