SİYASET

Ali Turhan : GLADİO B-DENİZLİ-BAŞSAVCI

Tarih
11 Mayıs 2017
İzlenme
Kişi
Yazar
Ali Turhan
Tesadüfler Zinciri

Başlıyoruz;

Abdullah ÇATLI 3 Kasım 1996’da, Susurluk’ta geçirmiş olduğu bir kazada, hayatını kaybetti. Arka park lambaları yanmayan DENİZLİ plakalı bir kamyona çarparak durduruldu. Halen gizemi çözülemeyen kaza sonrası olayları, korumaları gelmeden birilerinin müdahale ettiği düşüncesi, bugün bile gizemini korumakta.

Hali hazırda Recep YAZICIOĞLU DENİZLİ Valisi olduğu sırada, Eskişehir-Ankara yolunda seyir halindeyken, sır dolu bir trafik kazası maskesiyle şehit edildi.

Başsavcı Mustafa ALPER, 10 Mayıs 2017 günü DENİZLİ Merkezde, ceza evi yolunda, kavşak içerisinde, gizemli bir trafik kazası maskesiyle kamyona çarparak şehit edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN başbakanlık yaptığı dönemde Ankara trafiğinde seyir halindeyken fenalaşıyor. Hızla özel bir hastaneye yetiştirilen Cumhurbaşkanımız, hastane önünde şoförle korumanın araçtan çıkmasıyla birlikte aracın kapılarının kitlenmesi başka bir ölüm tehlikesiyle karşılaştırdı.

Devam edelim;

Remote Online

Şimdi size anlatacaklarım resmi sitesinden alınmış günümüzde bilinen teknolojidir. Remote Online (Çevrimiçi Uzaktan Kontrol) hizmetleri ile aracınızın önemli tüm fonksiyonlarını her an akıllı telefon üzerinden rahatça çağırabilirsiniz. Ayarların değiştirilmesinden; yakıt seviyesi, lastik basıncı veya frenlerin durumu gibi araç bilgilerinin çağrılması, coğrafi araç denetimi ve ön iklimlendirmenin kumanda edilmesine kadar aracınız tam anlamıyla avucunuzun içerisindedir.

Nasıl bilgiler değil mi? Şimdi düşünsenize. Me Connect’e aracın şase numarasını giriyorsunuz, uydu üzerinden istedikleri gibi müdahale edebiliyorlar, hız yaptırabiliyorlar, frenleri boşaltabiliyorlar, kapıları kilitleyebiliyorlar. Üstelikte aynı şehirde, aynı ülkede olmaya bile gerek yok. Buradan itibaren böyle bir gücün hainlerin elinde olduğunu varsayarsak, yukarıda saymış olduğumuz cinayetlerin, cumhurbaşkanına karşı müdahalenin 1 Kasım öncesi seçime müdahale edecek durakta bekleyen masum vatandaşları öldürdü haberlerini, ülkeyi sadece kaosa götürmek için kullanıldığı aşikardır.

Ömer TURAN ve İnternet Haber’in İddiaları

Devam ediyoruz;

DENİZLİ'de FETÖ karanlık bir suikaste mi imza attı?

Fethullah Gülen'in tüm para trafiğinin döndüğü iddia edilen DENİZLİ'deki esrarengiz FETÖ'cü hanımağa kim?

Başsavcı Mustafa Alper bu yüzden suikaste mi kurban gitti?

Kaza görüntülerini izlediğini söyleyen Ömer Turan inanılmaz iddialar ortaya attı. 

İşte Ömer Turan'ın bazı twit’leri;

DENİZLİ FETÖ İÇİN NEDEN ÖNEMLİ? 


Ömer Turan Denizli'nin bilinmeyen yüzüne dair de önemli bilgiler paylaştı. Meğer Denizli FETÖ'nün para transferinin döndüğü merkez konumundaymış.

İşte Denizli gerçeği;

Denizli Fetö’nün İstanbul’dan sonraki en önemli merkezi ve kalesi. Denizli Fetö’nün hem kasasını hem kurmay aklını oluşturuyor. Fetö İzmir'de doğmuş, İzmir-Aydın-Denizli ve Uşak ekseninde gelişmiş, büyümüş, kurmay heyetini bu eksenden devşirmiş bir örgüttür. İzmir-Manisa-Aydın-Denizli-Uşak ekseni Fetö’nün omurgasını oluşturur. Bu eksenin başkenti Denizli’dir, diğer iller Denizli’ye bağlıdır.

FETÖ'NÜN SAĞ KOLU VE DERİN FETÖ'NÜN LİDERİ


-FeTula'nın sağ kolu İsmail Büyük Çelebi ile derin Fetö’nün başı Ahmet Kara ve örgütteki birçok önemli isim Denizlilidir. DenizliFetö’nün Afrika üzerinden İran'a kadar yaptığı altın ve elmas kaçakçılığının merkezidir. Denizli Fetö’nün mali başkentidir. Fetö’nün Denizli'de döndürdüğü paranın miktarı küçük bir ülkenin bütçesine denktir. Antalya'nın, İzmir'in parası bile Denizli'ye gelir. İddialar ne kadar çarpıcı ve ne kadar ciddi değil mi?

Şahsi kanaatim;

Bu iş kesinlikle GLADİO B. Yani bu örgütle uğraşan resmi kanallara yeni nesil gözdağı. Rahmetli baş savcının takip ettiği dosyalardan mıdır, yoksa dışarıya çıkan FETÖ’cüleri tekrardan tutuklatmasından mıdır, Şehirdeki Kripto siyasetçilerden mi bilmem ama başsavcının şehit edilmesinin talimatını birileri verdi. Resmi makamların ağızları olayın kaza olarak sonuçlandığını söylese de yukarıda yazmış olduğumuz birçok mevzunun sizin de dikkatinizden kaçmayacaktır. Bu memleketin namuslu adamlarını bu şekilde şehit ederek bitmez. Başsavcı yakın dostlarına zaten bizler yatakta ölemeyiz diye defalarca tekrar etmişti. Kaderin sirayet ettiği o kaza noktasına kısa bir zaman sonra bende ulaştım. Aracı ve kazayı yerinde gördüm. Daha sonra medya ya düşen görüntülerinden oluş anını da izledim. Bu cereyan eden olayın normal olaylar sınıfına alınmasına kesinlikle karşıyım.

Son olarak;

Biz ortalıkta Fetö ile sonuna kadar mücadele edeceğimizi söylediğimizde siz önce KAVURMACIYLA mücadele edin diye karşılık veriyorlar. Buradan yetkililere duyurmuş olayım.

Saygılarımla.

11 Mayıs 2017
seslimakale.com

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;